365 succesvol

Wat is 365 succesvol?

Betekend 365 succesvol dan ook dat je altijd maar succesvol moet zijn, elke dag weer?!

Nee helemaal niet, deze methodiek leert je juist tevreden te zijn met wat er is. Naast het tevreden zijn met wat er is, heeft iedereen dromen en wensen om de wereld nog mooier, gelukkiger, efficiënter of – plak hier wat voor jou van toepassing is— te maken.

365 heeft een jaaropleiding wat centraal staat binnen de methodiek. Binnen deze methodiek leert men om via een 13-tal stappen te werken aan persoonlijke groei, baas over je eigen leven zijn en wordt men deel van een gemeenschap in je eigen omgeving waar je mee kunt netwerken en kennis delen.

Persoonlijke ervaring 365 succesvol

In 365 komen veel elementen terug van coachvormen waar ik al ervaring mee had. Toch weten David en Arjan door middel van persoonlijke twisten iets unieks van de methodiek te maken. Het voelde van mij als een goede aanvulling op de opleidingen die ik al volgde. 365 heeft mij zo ontzettend veel geleerd op zaken als:

  • Het los leren laten van oude gewoontes, gedachte en belemmeringen (wat voor mij ook vrienden loslaten inhield)
  • Nogmaals, voor de 10000e keer in mijn leven de bevestiging dat ACTIE de sleutel tot verandering is.
  • Alleen ga je sneller en samen kom je verder
  • Creativiteit, inspiratie en de beste ingevingen komen uit ‘’niets doen’’
  • Durven dromen zonder grenzen
  • Ik houd van het leven, mijn omgeving en de mensen om mij heen
  • The list goes on and on…

365 en andere methodieken

Wanneer je ook de andere methodieken hebt gelezen zal het je wellicht opvallen dat veel thema’s vaker terugkomen en aansluiten op elkaar. Dat is ook precies hoe ik de methodieken zie, niemand is 100% correct. Iedere methodiek brengt wijsheid en kennis met zich mee. Ik combineer al deze methodieken en verweef ze samen in een begeleid coachtraject om mensen vanaf de eerste coachsessie een merkbaar verschil te laten ervaren.

Kom in actie

Herken jij jezelf in het niet in actie komen? Heb je het gevoel dat ‘de buitenwereld’ van alles van je verwacht en je er zelf geen impact op hebt? Voel je je machteloos en klein? Gun jezelf die eerste stap en bel direct 06 31 23 67 52 of neem contact op via info@actiecoaching.nl en wordt weer baas over je eigen leven!